Publicaties

Medewerkers van Blue Sky Group publiceren regelmatig in verschillende pensioenvakbladen over uiteenlopende thema’s: van het pensioenakkoord en de rol van de politiek bij pensioen tot risicovolle beleggingen en de financiering van pensioenen. Zo dragen we actief bij aan de deskundigheid van pensioenfondsbesturen; een gezamenlijke ambitie van de gehele pensioensector. Met als doel het behoud van de sector op de lange termijn. 

Nieuws

Wat speelt er binnen Blue Sky Group? Hebben we een prijs gewonnen, organiseren we een congres of zoeken we nieuwe collega's?

Ga direct naar het nieuwsoverzicht

Artikelen

Een selectie van bijzondere artikelen uit ons magazine Blauw en bijdragen van medewerkers van Blue Sky Group aan andere magazines

Ga direct naar de artikelen

Blauw

Blauw is het relatiemagazine voor opdrachtgevers en relaties van Blue Sky Group. Met interviews en artikelen gaan we in op de achtergronden van pensioenuitvoering en actuele onderwerpen uit de pensioensector. Het accent ligt daarbij op het delen van onze kennis. 

Ga direct naar het magazine

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de actuele thema's en ontwikkelingen in de pensioensectoren? Meld u dan aan voor onze e-mailnieuwsbrief of een van onze andere mailingen.

Aanmelden